Yönetmenliğini Guillermo del Toro’nun Üstlendiği ve Başrolde Leonardo DiCaprio’yu İzleyeceğimiz ‘Nightmare Alley’ Çekimlerine Toronto’da Başlayacak

nightmare-alley

HN Entertainment, Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro’nun (The Shape of Water) yeni filmi Nightmare Alley çekimlerinim Kanada’nın Ontario Eyaletinde Toronto şehrinde başlayacağını duyurdu. Quentin Tarantino’nun Once Upon A Time In Hollywood adlı filminde Temmuz ayında izleme fırsatı bulacağımız Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio’nun bu gerilim filminde rol alacağı söyleniyor.

Guillermo del Toro’nun bu filmi, başrolünde Tyrone Power’ın yer aldığı ve kendisinden daha da fırsatçı bir psikiyatr ile ilişki yaşayan hırslı ve genç bir dolandırıcıyı konu alan 1947 Fox yapımı aynı adlı filmin günümüze uyarlanmış hali olacak. 

Prodüksiyonun 30 Eylül’de başlayacağı ve 28 Ocak’ta tamamalanacağı duyuruldu.

Guillermo del Toro, Pinewood Toronto Studios ve Cinespace Film Studios gibi stüdyoları kullanarak Pacific Rim, Crimson Peak ve The Shape of Water filmlerini Toronto’da çekmişti.

Prodüksiyon ekibine John Wick: Chapter 3 – Parabellum, The Shape of Water gibi filmlerden tanıdığımız sinematograf Dan Laustsen ve  The Strain, Star Trek: Discovery’den hatırladığımız prodüksiyon tasarımcısı Tamara Deverell de katılmış bulunuyor.

Leonardo DiCaprio’nun aynı zamanda Martin Scorsese’nin yeni filmi Killers of The Flower Moon’da (bahar/yaz aylarında çekimlerine başlanması bekleniyordu) da oynaması bekleniyordu ama bu filmin prodüksiyonunun başlaması, Martin Scorsese’nin Netflix için hazırladığı The Irishman adlı filmin uzayan post-prodüksiyonu nedeniyle ertelenebilir.

Fox Searchlight hala Nightmare Alley için bir vizyon tarihi belirlemedi, ama prodüksiyon programına bakılacak olursa önümüzdeki sene sonbahar/kış aylarında ödüllere katılım için uygun bir tarih belirlenebileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak: HN ENTERTAINMENT

Translated by Oytun Buyrukcu

English to Turkish Translator & Proofreader, Localization Expert

Author: Admin